Me trompetat e tyre kanë lëvizur nga toka çdo trup në performancat Live! Për latinët krenarë me pak tequila dhe vibe nga California, Delinquent Habits, jemi të bindur që nuk rreshtin kurrë së bëri me pasionin më të madh Hip Hop!

Sot në THE CLASSIC GIANTS nga INDIGO
Muzikë dhe histori nga DELINQUENT HABITS

🗓 Çdo të shtunë
🕐 Transmetim 13:00
🕘 Ritransmetim 21:00
📻 www.radiomi.al

Shiko më shumë

Amazing @xhorxho_official for @plipki.records podcasts TONIGHT!

Tune in NOW – 🕙 22:00
www.radiomi.al

Shiko më shumë

🇯🇲 Mr. Rez aka Albanian Reggae Ambassador do të na shoqërojë sot në 4:20 në www.radiomi.al me një #reggae dj set. 🇯🇲

🔊 Çdo të dielë në Radio Mi #420
Dëgjim të këndshëm! 🔊

Shiko më shumë

Inspiruar nga mungesa e lirisë në periudhën e komunizmit, antenat zhurmuese, ndërthurur me tingujt e viteve 80 dhe zvarritjen e jetës së përditshme,

Nena Parti synon të sjellë atë rrymë të munguar me një element shqiptar.

Ju treguam vetëm pak për projektin muzikor “Nëna Parti”. Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni intervistën e sotshme me NAAM VAN dhe Klejd Guza, ora 22:00 Live në Facebook dhe www.radiomi.al

Shiko më shumë

Sot në GIANTS – i kushtojmë tribut DMX me shumë muzikë dhe informacione për të kujtuar pasurinë dhe impaktin qe ka lënë në kulturën Hip Hop, njeriu i ekstremeve deri në fund!!!
Sot 21:00 në www.radiomi.al, DMX në THE CLASSIC GIANTS nga INDIGO

Shiko më shumë

Radio Mi dhe Indigo prezantojnë “The Classic GIANTS” – një emision i cili i dedikohet skenës klasike të muzikës HIP HOP. Emisioni i drejtuar nga Kosta Preni (Indigo) do të përmbajë informacion dhe muzikë për/ dhe nga gjigandët e skenës, prej krijimit të kësaj kulture e deri në kohët e sotme.

Ju ftojmë të na ndiqni çdo të shtunë, në transmetim, ora 13:00 dhe ritransmetim në ora 21:00

Shiko më shumë

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë programin më të ri në @radiomi.al nga Plipki Records.

Çdo të premte në transmetim në orën 22:00

Shijoje, të enjten në 21:00 në www.radiomi.al

Shiko më shumë

“RADIO DANTE”

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë programin më të ri në @radiomi.al nga @iictirana RADIO DANTE është një udhëtim stereofonik nëpër vargjet e poetit fiorentin DANTE ALIGHIERI. Një projekt i Francesca Fini për RadioMi.

Çdo të hënë, në transmetim në oraret, 11:00 dhe 16:00.

Ritransmetim, 13:00 dhe 18:00.

Shiko më shumë

Intervista e fundit e programit të Radio Mi dhe Istitutit Italian të Kulturës në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Viktimave të Holokaustit, ka si të ftuar Ambasadorin e shtetit të Izraelit Z. Noah Gal Gendler. Me të patëm mundësi të flisnim mbi natyrën dhe formën e anti-semitizmit në ditët e sotme, rëndësinë e rolit të luajtur nga populli Shqipëtar në shpëtimin e hebrenjve gjat luftës së dytë botërore dhe mardhëniet aktuale mes dy vendeve.

Shiko më shumë

Në kuadër të programit të Radio Mi dhe Istituto Italiano di Cultura a Tirana kushtuar “Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Viktimave të Holokaustit”, Ministria e Kulturës, Znj. Elva Margariti, flet për të parën herë me detaje mbi planin e Shtetit Shqiptar për krijimin e Muzeut të Hebrenjve, i cili do të ndërtohet qytetin e Vlorës.

Shiko më shumë

🇦🇱 🇮🇹 Kemi kënaqësinë e madhe t’ju lajmërojmë se nga sot @radiomi.al nis binjakëzimin me @controradiofirenze e cila ka vendosur që çdo të dielë në orën 22:30 të transmetojë dy nga produksionet ekskluzive të Radio Mi

Shiko më shumë
Mi Media
Mi
Media

Mi Media është hapësira ku do të gjeni intervista, reportazhe dhe materiale të tjera audio-vizuale të prodhuara nga Radio Mi

Shiko më shumë
MI MIX
R10 (AL) Exclusive DJ Set for RadioMi
REA Exclusive Mix for Radio Mi
Silo Exclusive Mix for Radio Mi
Iren Exclusive Mix For Radio Mi
FLOROSS Exclusive Mix for Radio Mi
Vanesa Exclusive Mix for RadioMi
RDN Exclusive Mix for Radio MI
Onloooop Exclusive mix for RadioMi
Geri Syka Exclusive mix for RadioMi
Pa Emer Exclusive mix for RadioMi
YllMegi Exclusive Dj Set RADIO MI
LA GRANDE BELLEZA “MOVIE MIX” nga GRUDA
Xhorxho Exclusive Dj Set RADIO MI
Fanatek exclusive mix for Radio MI
Chriss V Exclusive mix for RadioMi
Pife Exclusive mix for RadioMI
IndepenDANCE MIX OF THE WEEK nga LILAC
MULLAGANG Exclusive Mix for Radio Mi
Johnny Exclusive Mix for Radio Mi
Equinoxx B2b Loren Exclusive
FOGG Exclusive Mix For Radio Mi
RRRON – Exclusive Mix For RadioMi
CRAYA – Exclusive Mix For RadioMi
DJ Afreak – Tropical Paradise
Dj Cool – House Fever
DJ Goce (FunkyFresh/ Mk)
Dubin & Federico Primiceri – Studio One
Paine Dj – Sun Summer Sunshine